Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Sarnano (994527) - Feosymalos (779167) » 730555900: T75/R6

Copa 730555900 Información oficial sobre el partido 730555900 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

Atletico Sarnano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sarnano' en el partido 3 - 1 Feosymalos Alineación oficial del equipo 'Feosymalos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Atletico Sarnano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sarnano' en el partido 9 - 0 Feosymalos Alineación oficial del equipo 'Feosymalos' en el partido
Está más tieso que su rival 9.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Sarnano

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Atletico una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Abdelmalek Hamedi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 19.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Atletico s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Georges Raharimanana per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atletico eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 73, Nathan Barrow va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Savaş Altınay de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Abdelmalek Hamedi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tarjei Gravdal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Georges Raharimanana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Feosymalos

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Milan Gligorić que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Max Kupferschmidt que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Di Lullo de Feosymalos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.