Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ori (435784) - ERICSHOW FCB (1594753) » 730555893: T75/R6

Copa 730555893 Información oficial sobre el partido 730555893 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 2 - 3 ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 4 - 4 ERICSHOW FCB Alineación oficial del equipo 'ERICSHOW FCB' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ori

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ori s'avançava en el marcador després que en José Ángel Malpica xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 135 Minuto 70 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Adil Khatab de ori va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Cyrill Wapf va estar a punt d'empatar per a ori quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Diego Villarín va desviar la pilota a l'últim instant.

ERICSHOW FCB

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Salva Sabater va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Becerril que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a ERICSHOW.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Cipriano Sousa Miranda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 3 per a ERICSHOW.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Carlos Marín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Oihu Ilunbe no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rodrigo Granulles estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Salva Sabater va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Granulles, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ERICSHOW va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Juan Carlos Marín va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ignacio Navas va estar atent i va desviar la pilota a córner.