Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Colonia Lavi (1420254) - Dandy de Tazmania 2 (1365742) » 730555776: T75/R6

Copa 730555776 Información oficial sobre el partido 730555776 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido 4 - 2 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido 2 - 3 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Colonia Lavi

Goles Goles

  • 107 Minuto 18 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Colonia, gràcies a les conegudes canonades d'en Gordon Pecot, va situar el 1 - 0 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Eli Witt la va convertir en gol amb un remat de cap en Miroslav Hercík tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 54 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Albert Montoliu va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Colonia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Cristòfol Cases des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Albert Montoliu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Colonia va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Cristian Beldie va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Massimo Roperto al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Albert Montoliu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joan Albert Montoliu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Dandy de Tazmania 2

Goles Goles

  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): En Quinton Leeflang va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-1.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Alfredo Castro de Tazmania va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Castro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Castro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Ángelo Segura va fer una estirada espectacular al minut 61, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Quinton Leeflang.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joackim Justmann va superar els defenses rivals per velocitat al minut 87 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Alfonso Vea va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quinton Leeflang de Tazmania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quinton Leeflang va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Tazmania va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Castro.