Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555745

Copa 730555745 Información oficial sobre el partido 730555745 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

ANDORRA F.C. Alineación oficial del equipo 'ANDORRA F.C. ' en el partido 2 - 4 S.D. San Miguel Alineación oficial del equipo 'S.D. San Miguel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ANDORRA F.C. Alineación oficial del equipo 'ANDORRA F.C. ' en el partido 1 - 1 S.D. San Miguel Alineación oficial del equipo 'S.D. San Miguel' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANDORRA F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ANDO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Nitay Bedani.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passava el minut 84 del matx, quan l'atent Hans Rødsjø va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Luka Frühstück no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Massimiliano Gaio va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 83 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

S.D. San Miguel

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, San Miguel es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Enrique Olmeda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del San Miguel va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eduardo Pamplona, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Moisés Fuentes Martínez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Albert Font, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Enrique Olmeda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Moisés Fuentes Martínez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Giuliano Geretto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manuel Villalba, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Federico Verde de San Miguel va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Font de San Miguel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.