Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555129

Copa 730555129 Información oficial sobre el partido 730555129 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

At. Mireino C.F Alineación oficial del equipo 'At. Mireino C.F' en el partido 1 - 5 Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Mireino C.F Alineación oficial del equipo 'At. Mireino C.F' en el partido 0 - 2 Atlètic Seicó Alineación oficial del equipo 'Atlètic Seicó' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Mireino C.F

Goles Goles

  • 100 Minuto 68 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Addy Luijkx. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 68 de joc, que suposava el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Aznar de Mireino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlètic Seicó

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atlètic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jano Balcol.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Diego Armando Xuiz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Rumen Paskalev va augmentar l'avantatge de Atlètic a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 53 (Gol de falta): Kris Grillet va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Atlètic gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pablo Ariel Markmann de Atlètic va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Rumen Paskalev que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rumen Paskalev al minut 27, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Yassine Mourabit de Atlètic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cătălin Maruseac després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jannes Holtman va poder desviar-lo a córner.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Diego Armando Xuiz, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Mireino, però Pablo Riquelme no va poder encertar el xut.