Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555105

Copa 730555105 Información oficial sobre el partido 730555105 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00

CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 2 - 4 DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido 0 - 5 DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE SABADELL CF

Goles Goles

  • 110 Minuto 31 (Gol de falta): Roberto Zoppellaro va aconseguir l'empat per a SABADELL mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): David Campos de SABADELL va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Ragnar Maiste va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SABADELL.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raffaele Redavid! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugenio Troya de SABADELL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, 夏 (Xia) 迪良 (Diliang) de SABADELL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

DUKEOFEARL

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Santiago Cuesta de DUKEOFEARL va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 en Juan Manuel Babiano va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Santiago Cuesta podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Leonardo Brusca va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francisco de Paula Hernández va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Santiago Cuesta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.