Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555044

Copa 730555044 Información oficial sobre el partido 730555044 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00

Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 2 - 8 Star Wolf Alineación oficial del equipo 'Star Wolf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 0 - 6 Star Wolf Alineación oficial del equipo 'Star Wolf' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quinos crack

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Alejandro Ibarguen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Quinos, Ferdy Dijkman, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El Quinos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Nacho Pérez de Lucas es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Quinos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 81 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Fermín Fajardo no va ser gens encertat.

Star Wolf

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Star prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alonso Jirón.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, un xut de Manuel Cortejo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Giobbe Tonietti va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Star va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ralf Michael Grönhöker, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Star va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Narciso Barrientos.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Star l'avantatge per 1 - 6. Narciso Barrientos en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Giobbe Tonietti va augmentar l'avantatge de Star a 2 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Manuel Cortejo de Star va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 8 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Narciso Barrientos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Manuel Cortejo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 潘 (Pan) 存浩 (Cunhao), però la pilota va topar amb el travesser.