Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555028

Copa 730555028 Información oficial sobre el partido 730555028 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00

F.C. Ines Alineación oficial del equipo 'F.C. Ines' en el partido 4 - 2 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Ines Alineación oficial del equipo 'F.C. Ines' en el partido 4 - 1 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
Tiene un resultado normal 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ines

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): INES, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Alexis Sánchez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Federico Valverde va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Iván Zamorano la va convertir en gol amb un remat de cap en Michael Ballack tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 69 el marcador es va actualitzar: 3 - 2.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan INES va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Christian Pulisic des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Michael Ballack, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Alexis Sánchez gairebé va marcar per a INES des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Fernando Hierro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Sammuel Lacour va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Los Diablos Van De Blanco

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jaime de Silos que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sergio Tana va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Bruno Condemi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Borxa Ferrol va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Sergio Tana va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Jorge Guara de Diablos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.