Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555021

Copa 730555021 Información oficial sobre el partido 730555021 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00

el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 5 - 7 Blockchain Technologies Alineación oficial del equipo 'Blockchain Technologies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 2 - 1 Blockchain Technologies Alineación oficial del equipo 'Blockchain Technologies' en el partido
Tiene bastante suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el torpe do muller

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Pavlos Andreadis va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nino Špadić, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a el torpe.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del el torpe s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alexandre Segarra que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adriano Batista, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bransan Ndong va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de el torpe i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de el torpe, Alexandre Segarra, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Stijn Demeester de el torpe anava molt fort i col·locat però Bransan Ndong no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Nino Špadić anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a el torpe.

Blockchain Technologies

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Technologies va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nic Chartier, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arnaud Martinez va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Benno Peterse de Technologies va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Technologies va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Ángel Garaz va desviar el xut final de Eduardo Pereira Forte després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Benno Peterse. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ermanno Mambelli.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Eduardo Pereira Forte va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Benno Peterse de Technologies, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stijn Demeester en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Technologies Sidónio Lúcio no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stijn Demeester es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Technologies Arnaud Martinez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stijn Demeester es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.