Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554867

Copa 730554867 Información oficial sobre el partido 730554867 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido 4 - 0 guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido 2 - 0 guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os restaurados

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del restaurados contenien la respiració mentre en Geerten van Hooijdonck s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): El gol de falta de Alberto Valbén sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 29 i ampliar l'avantatge de restaurados a 2 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, restaurados va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Geerten van Hooijdonck, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 92 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan restaurados va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edward Zakrzewski des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Edward Zakrzewski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Edward Zakrzewski de restaurados va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip restaurados Geerten van Hooijdonck quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Carol Slavu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El restaurados ho intentava per la dreta per mitjà de Edward Zakrzewski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Carol Slavu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sadri Anlı haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a restaurados al minut 52.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 苏 (Su) 凯文 (Kaiwen) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El jugador local Michael Hardware per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lee Smith va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

guli f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Michael Hardware es va comportar com un juvenil al minut 15 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): guli van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Mickaël Ndravelo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abad Mojica de guli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.