Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554837

Copa 730554837 Información oficial sobre el partido 730554837 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 4 - 2 Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 3 - 1 Xatafi Capitols F.C. Alineación oficial del equipo 'Xatafi Capitols F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TechnoGoL

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Jan-Axel Fjällgård s'emportà una gran ovació del públic local al minut 12, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): Al 21 minuts, El Techno va fer el 2-2. En Witold Todorowski va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Techno contenien la respiració mentre en David Cantallops s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): David Cantallops va augmentar la diferència de Techno a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): David Cantallops de Techno va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Techno va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Vassilis Koutsoures va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Witold Todorowski va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Cantallops es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Xatafi Capitols F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Capitols va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Oinarri Amenabar va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Acoidan Solares quedar desmarcat i marcar per a Capitols al minut 13. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Acoidan Solares va estar a punt de posar per davant a Capitols amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vicent Badiella va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Balkoe Katalan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 51, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vicent Badiella va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Vicent Badiella, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cosme Tosar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Capitols va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Acoidan Solares va sortir per sobre el travesser.