Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554676

Copa 730554676 Información oficial sobre el partido 730554676 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 2 - 3 C.F.Reus Omega Alineación oficial del equipo 'C.F.Reus Omega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 2 - 1 C.F.Reus Omega Alineación oficial del equipo 'C.F.Reus Omega' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Brouwerij, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Zaki Tamlakouten per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104, Brouwerij aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Gianfranco Arzilli va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zaki Tamlakouten de Brouwerij la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Vasa de Brouwerij amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Daniel Cornici de Brouwerij va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Adrián Paz Ramos de Brouwerij va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Brouwerij Alfonso Martín Domínguez va intentar enganyar Seyhan Ertün amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Amarante Inza xutant per a Brouwerij va fer anar la pilota just on la volia, però Seyhan Ertün, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fernando Vasa de Brouwerij va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dimitar Kalyonski va xutar fora per a Brouwerij, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!

C.F.Reus Omega

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Mario Alberto Nafarroa de C.F.Reus va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 101, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Forrest Gibson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): C.F.Reus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Matteo Del Castello va quedar-se sol davant el porter Ricardo Tomás Peduzzi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eusebius Feuchtwangen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mario Alberto Nafarroa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Brian Butler sol davant la porteria al minut 79, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Mario Alberto Nafarroa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ricardo Tomás Peduzzi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): C.F.Reus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eusebius Feuchtwangen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gromisław Kosiarski de C.F.Reus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Toni Viertola de C.F.Reus anava molt fort i col·locat però Ricardo Tomás Peduzzi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de C.F.Reus, Eusebius Feuchtwangen, col·locà la pilota just a les mans d'en Ricardo Tomás Peduzzi. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de C.F.Reus Forrest Gibson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ricardo Tomás Peduzzi. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Brian Butler, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ricardo Tomás Peduzzi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de C.F.Reus i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Seyhan Ertün de C.F.Reus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ricardo Tomás Peduzzi en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.