Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554661

Copa 730554661 Información oficial sobre el partido 730554661 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 3 - 0 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 1 - 1 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
Tiene suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Indiana

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): Al 3 minuts, El Indiana va fer el 1-0. En Fernando Navasques va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Fernando Fandos va pentinar un córner cap al segon pal que Víctor Rasilla va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Indiana va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rafael Isla, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ishmael Baker que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Constancio Gallano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Constancio Gallano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Indiana van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Ishmael Baker no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Indiana van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Fernando Navasques va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Víctor Rasilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Volker Nietmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Indiana va anar a parar a la dreta de l'atac on en Anders Frostentorp, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Indiana ho intentava per la dreta per mitjà de Constancio Gallano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Fandos de Indiana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Alfajor.

Mapashes FC