Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554617

Copa 730554617 Información oficial sobre el partido 730554617 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido 1 - 0 Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido 3 - 0 Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cleruccio's sons

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Asparuh Vangelov va donar a cleruccios un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip cleruccios Alfredo Lodares quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Antonio Dorca l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): cleruccios va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Alfredo Lodares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Marco Antonio Solano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cleruccios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Alfredo Lodares va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cleruccios.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El cleruccios ho intentava per la dreta per mitjà de Asparuh Vangelov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Marco Antonio Solano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Rascapanzas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Fagúndez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.