Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554597

Copa 730554597 Información oficial sobre el partido 730554597 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Triplerines C.F Alineación oficial del equipo 'Triplerines C.F' en el partido 2 - 1 Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triplerines C.F Alineación oficial del equipo 'Triplerines C.F' en el partido 2 - 1 Atletico Leñero Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triplerines C.F

Goles Goles

  • 110 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12, Triplerines van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Mario Prudhomme va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Triplerines. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Samuel Hardel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Humberto Amaro del Triplerines ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aires Paulo Machado Correia al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Germán Niedaszkowski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Samuel Hardel per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aires Paulo Machado Correia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernard Keogh.

Atletico Leñero

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Carl Joachim Wulfheide de Atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Yağmur Ergazi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.