Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554554

Copa 730554554 Información oficial sobre el partido 730554554 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido 1 - 8 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido 0 - 8 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intersala Alcañiz

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Intersala va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 51, quan Joakim Lundman, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paris Mpasinas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sergi Traguany per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Stars Of Fantasy

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Fantasy va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Pepe Luis Pont va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Fantasy sempre confia amb les genialitats d'en Ricardo Amaro Bonito; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fantasy augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro 'El Elegido' Álava es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Sergi Traguany va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Manuel Valcárcel va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 5.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Pepe Luis Pont va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Fantasy va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Valerio 'Terminator' Roade, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Agustí Campanera de Fantasy va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 8 per als visitants al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fantasy quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Christiano 'Ronaldo' Faugues va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Christiano 'Ronaldo' Faugues va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Ricardo Amaro Bonito va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però David Llopart-Mascaró va estar atent i va desviar la pilota a córner.