Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554450

Copa 730554450 Información oficial sobre el partido 730554450 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido 3 - 0 trapaga Alineación oficial del equipo 'trapaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido 6 - 0 trapaga Alineación oficial del equipo 'trapaga' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rcde Morey

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Xulio Couceiro va donar a Morey un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Pablo Rasero de Morey va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 51 minuts quan Hugo Garcés de Garro va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Paulo De Santos, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Xulio Couceiro? Un error clamorós seu va donar a Miguel Boaventura una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paulo Villapún va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 290 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Paulo De Santos va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paulo De Santos de Morey va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paulo Villapún. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

trapaga

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Oriol Molino ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del trapaga va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Francesc Ramon Tuset no va poder controlar.