Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554449

Copa 730554449 Información oficial sobre el partido 730554449 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Durarà gaire? F.C. Alineación oficial del equipo 'Durarà gaire? F.C.' en el partido 5 - 1 Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Durarà gaire? F.C. Alineación oficial del equipo 'Durarà gaire? F.C.' en el partido 2 - 0 Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido
Tiene bastante suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durarà gaire? F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Sina Jamilpour de D.G.F.C, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Meinrad Brendle es va introduir dins la defensa central al minut 14, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de D.G.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Piotr Paszek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): Als 49 minuts de joc, els nois de D.G.F.C van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gunnar Huchem augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): En Tau Maiba va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El D.G.F.C ho intentava per la dreta per mitjà de Sina Jamilpour, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Barriguitas cerveceras

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Barriguitas van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Antonio Bousoño va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Martínez Ruiz.