Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554335

Copa 730554335 Información oficial sobre el partido 730554335 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 8 - 1 F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 6 - 0 F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido
Tiene suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ivaniums

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): Al 14 minuts, El Ivaniums va fer el 1-0. En Desmond Solomon va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jani Paasonen de Ivaniums aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Ivaniums va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Travis Revell des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Ivaniums va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Valdés va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Jesús Bande no va poder aturar Abdelaziz Serdi de Ivaniums, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 52 el 5 - 1.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Jani Paasonen va augmentar l'avantatge de Ivaniums a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jani Paasonen va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Travis Revell va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 74 que va ampliar l'avantatge pels locals: 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ivaniums va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Jani Paasonen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Rodolfo Borja, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Desmond Solomon de Ivaniums amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Mariana

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Joan Cluet que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Raúl Fuica? Un error clamorós seu va donar a Víctor Valdés una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.