Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554317

Copa 730554317 Información oficial sobre el partido 730554317 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

UD Gades Alineación oficial del equipo 'UD Gades' en el partido 4 - 3 Alpedretes Alineación oficial del equipo 'Alpedretes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Gades Alineación oficial del equipo 'UD Gades' en el partido 1 - 2 Alpedretes Alineación oficial del equipo 'Alpedretes' en el partido
Tiene bastante suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Gades

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Jesús Peypoch va superar per velocitat Andrea Giorgiani per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Jesús Peypoch va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Gades.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 79 gràcies a la jugada de Vladimir Kekezović, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jesús Peypoch va acabar en una passada genial cap al jugador de Gades Lyubomir Kolev, que va marcar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Willem-Frederik Vanderfaeillie va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fernando Lasso va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Javier Soltero per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en César Mira va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Kekezović de Gades amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Alpedretes

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): El Filiberto Arteaga va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Alpedretes. 0-1.
  • 190 Minuto 12 (Gol de falta): En Petru Gavrilovici conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-2
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Àngel Gallifa de Alpedretes va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Àngel Gallifa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcos Monge, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 39 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Vasil Kolev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petru Gavrilovici de Alpedretes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Giorgiani.