Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554316

Copa 730554316 Información oficial sobre el partido 730554316 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 4 - 2 CF Espartanos Alineación oficial del equipo 'CF Espartanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 5 - 0 CF Espartanos Alineación oficial del equipo 'CF Espartanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guinyu Force

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Younous Zahid de Guinyu empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Guinyu, atacant per l'esquerra al minut 70, va aprofitar el magnífic llançament de O.J. Cayabyab per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guinyu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Barnieh Amponsah progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Guinyu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Geoff Caten va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Adrián Murciano hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Guinyu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Medina Soriano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Younous Zahid, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

CF Espartanos

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Quan passaven 13 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Espartanos. En Dariusz Kusiak va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 150 Minuto 81 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Espartanos sembla que dona bons resultats perquè al minut 81, Antonio Byberg va escurçar la diferència a 4 a 2 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Karl-Arne Nilsson va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Dariusz Kusiak va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Mannari de Espartanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.