Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554291

Copa 730554291 Información oficial sobre el partido 730554291 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 3 CALVETES Alineación oficial del equipo 'CALVETES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 3 CALVETES Alineación oficial del equipo 'CALVETES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rayo Rojo

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Xordan Ganduxé va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ernesto Mancha no va entrar per centímetres.
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 60 en Salva 'Caballo Loco' Sotés ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Telmo Zarraonandía el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

CALVETES

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CALVETES va ser finalitzada des de l'esquerra per Víctor Aldana Amaya al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): CALVETES va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Xulio Sedofeito, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sergi Sanxo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Xulio Sedofeito va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a CALVETES.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): CALVETES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Aldana Amaya va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Sascha Schinagl al minut 52.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Budimir Ðerisilo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergi Sanxo quasi marca en una jugada assajada de córner que Rodolphe Seewer havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.