Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554283

Copa 730554283 Información oficial sobre el partido 730554283 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

C.D. Baster Alineación oficial del equipo 'C.D. Baster' en el partido 8 - 0 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D. Baster Alineación oficial del equipo 'C.D. Baster' en el partido 6 - 0 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
Tiene suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Baster

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Maurizio Perdonò, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Baster i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 26 minuts de joc. Mentre en Carlos Eduardo Calderón el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Baster va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Felipe Villafranca, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Carlos Eduardo Calderón va augmentar la diferència de Baster a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Giachen Oberhänsli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Baster, Pedro Ganuza, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Baster va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Eduardo Calderón va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Baster va aconseguir el 7 - 0 quan Carlos Eduardo Calderón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Baster pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xesco Castella va posar el 8 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Baster a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Xesco Castella va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, Carlos Eduardo Calderón gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Deportivo Patricio C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deportivo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Helias Hoegl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Conrat Fontcuberta de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antero Silveira de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.