Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554272

Copa 730554272 Información oficial sobre el partido 730554272 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 4 - 1 Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 3 - 0 Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xexo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marceliano Jarro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ESPIRITU es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 26.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marceliano Jarro es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 37 minuts, Enrique Somalo va superar per velocitat Raúl Dolz per posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ESPIRITU va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Saúl Anchieta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Enrique Somalo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vermudo Canto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sorin Encuţu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11 en Lluís Saldoni va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Somalo de ESPIRITU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Xexo FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): En Medir Aguilà va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Xexo van seguir progressant per la banda dreta. Luis Inoso va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Delfí Aliu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Luis Inoso de Xexo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.