Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554249

Copa 730554249 Información oficial sobre el partido 730554249 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 4 - 0 PoWaLoLa Alineación oficial del equipo 'PoWaLoLa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 3 - 0 PoWaLoLa Alineación oficial del equipo 'PoWaLoLa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hannu Tuisku ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lodirreal es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Zotsara Ratsifandrihamanana va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lodirreal, Kurt Lupton, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alessandro Caprarelli es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lodirreal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Ramos Rubio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Veríssimo Corvela va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Lodirreal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alessandro Caprarelli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicomedes Ochoa.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Pablo Ramos Rubio gairebé va marcar per a Lodirreal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Pablo Ramos Rubio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

PoWaLoLa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): PoWaLoLa van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Seymen Ağırtaş no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.