Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554222

Copa 730554222 Información oficial sobre el partido 730554222 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 3 - 0 quilbil2 Alineación oficial del equipo 'quilbil2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 2 - 0 quilbil2 Alineación oficial del equipo 'quilbil2' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Bop Pills

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pills contenien la respiració mentre en Juan Manuel Bonomi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Pills va aconseguir el 2 - 0 quan Juan Manuel Bonomi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pills pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Manuel Bonomi va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Reg Hampton de Pills va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Eddy Lacy es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paolo Van Nieuwenhuize al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Berzal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Eddy Lacy gairebé va marcar per a Pills des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Eddy Lacy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

quilbil2

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Harald Hefel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de quilbil2 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evert-Jan Saaijs de quilbil2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Álvaro Manuel Dias de quilbil2 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.