Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554180

Copa 730554180 Información oficial sobre el partido 730554180 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido 2 - 0 yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido 2 - 0 yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GanyanPower

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a GanyanPower va ser Muhteşem Süngü.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): GanyanPower va aconseguir el 2 - 0 quan Hans Heindl va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): GanyanPower va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Coronas en un 1 contra 1 amb el porter Faycán Ferrueros, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Iliya Dinev per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Faycán Ferrueros va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Horaicoechea va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 60 de joc.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Iliya Dinev va fer al minut 64 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Adi Lăcătuş, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Iliya Dinev va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adi Lăcătuş va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Coronas.

yungayun

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): El yungayun va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 12, però en Odol Sáenz Río va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del yungayun sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Horaicoechea, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Villar Villamil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.