Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554159

Copa 730554159 Información oficial sobre el partido 730554159 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Cascajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos F.C.' en el partido 2 - 0 CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cascajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos F.C.' en el partido 3 - 1 CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascajos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cascajos va ser Róbert Garaba.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Cascajos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Igor Maio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en István Salgó! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Igor Maio va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Joan Vidal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pier Giorgio Orlandini va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Róbert Garaba va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Jan Kubík una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Joan Vidal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Igor Maio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

CD Romens II

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Szilárd Berki de Romens va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Romero Mallo de Romens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.