Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554147

Copa 730554147 Información oficial sobre el partido 730554147 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 2 - 0 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 2 - 1 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estas que te vas

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Ignacio Bollar va donar a Estas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Marek Perzyna va augmentar l'avantatge de Estas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ignacio Bollar va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Aker Lema va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Ignacio Bollar quasi dona a Estas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Fructuoso Leguina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Cabanilles va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio José Rufín va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

ROBERCARRERA

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joan Pere Deseuras, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gaietà Roger va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pedro César Valdivia des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): ROBERCARRERA va estar a punt d'empatar al 88 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rubén Falco que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Sahuquillo.