Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554128

Copa 730554128 Información oficial sobre el partido 730554128 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

New Predators Alineación oficial del equipo 'New Predators' en el partido 2 - 1 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Predators Alineación oficial del equipo 'New Predators' en el partido 1 - 3 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Predators

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 13 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Emilio Salinas llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Predators va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Leonel Velásquez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Alberto Fabera de Predators gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Lumpas van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 77 quan Nacho Roig sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Vasiliy Kubanov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Anicet Roig va fer una estirada espectacular al minut 35, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Óscar Ramos Linde.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Vasiliy Kubanov va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Lumpas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Aparicio Cazenave no va poder controlar.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Rafael Vitorica completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Vitorica de Lumpas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Ramos Linde de Lumpas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.