Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554125

Copa 730554125 Información oficial sobre el partido 730554125 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido 0 - 2 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido 1 - 1 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,9 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parlatasaray

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Matti Gratschew va estar a punt d'empatar per a Parlatasaray quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro 'Destructor' Tenorio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Matti Gratschew no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Matti Gratschew va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 62 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Parlatasaray va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 64 que Pedro 'Destructor' Tenorio no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Ferdinando Polsi va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Atletico Algeciras

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Algeciras. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mosayyeb Mofrad xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): Després de 54 minuts el Algeciras, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Jaime Milla sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 9 (Ocasión de falta): Mattia Tambalo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Enrique Moreno Blanco que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.