Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554102

Copa 730554102 Información oficial sobre el partido 730554102 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 5 - 6 Balleneros FC Alineación oficial del equipo 'Balleneros FC' en el partido
1 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 3
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 2
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
58 % Posesión 90' 42 %
Normal Táctica Normal
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 5 - 6 Balleneros FC Alineación oficial del equipo 'Balleneros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 3 - 1 Balleneros FC Alineación oficial del equipo 'Balleneros FC' en el partido
Tiene suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 47, indicava inequívocament que en Dani Ros va saber trobar la xarxa rival. Vilaboi desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Vilaboi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gregory Malichi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Emmanuel Goguillon.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gregory Malichi va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Emmanuel Goguillon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Gregory Malichi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vilaboi.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Éric Bellot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emmanuel Goguillon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Vilaboi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Éric Bellot en un 1 contra 1 amb el porter Emmanuel Goguillon, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): En Joachim Molholt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Gregory Malichi del Vilaboi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zenone Rotolo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Vilaboi Miguel Barceló Serramaler va intentar enganyar Emmanuel Goguillon amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Joachim Molholt va clavar el 2 - 1 per a Vilaboi amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Abdelmoussawir Boucetta de Vilaboi anava molt fort i col·locat però Emmanuel Goguillon no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Vilaboi, Zenone Rotolo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Angelo Bartocci de Vilaboi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Emmanuel Goguillon en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): José Deutor va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Éric Bellot xutant per a Vilaboi va fer anar la pilota just on la volia, però Emmanuel Goguillon, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Balleneros FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Als 69 minuts de partit, Martzel Mukurullo de Balleneros va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Firmo de Quiñones que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ataúlfo Scotti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Barceló Serramaler, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Balleneros Abauntz Lakitegi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miguel Barceló Serramaler. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Balleneros Firmo de Quiñones no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Barceló Serramaler es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Kwang Tian Jie va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Martzel Mukurullo de Balleneros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Juan Francisco Arobes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Balleneros.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Balleneros Francisco Fachs no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Barceló Serramaler es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Balleneros Dragolyub Filipov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Barceló Serramaler es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.