Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554042

Copa 730554042 Información oficial sobre el partido 730554042 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 0 - 7 Nova Troco S.D. Alineación oficial del equipo 'Nova Troco S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 0 - 9 Nova Troco S.D. Alineación oficial del equipo 'Nova Troco S.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Kira

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gabriel Śleboda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Américo Escobar per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Víctor Zarzosa no s'ho podia creure.

Nova Troco S.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, el Troco va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mohammad Hasan Kiasat, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Troco l'avantatge per 0 - 2. Américo Escobar en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Aron Bouhuis de Troco va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 38.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mohammad Hasan Kiasat va augmentar l'avantatge de Troco a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 una excel·lent centrada de Aron Bouhuis va arribar a Mohammad Hasan Kiasat, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Peter Andreas Gollner de Troco va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Troco va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Américo Escobar.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Troco va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Peter Andreas Gollner s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 44 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Risto Unelius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lupicínio Reis, però la pilota va topar amb el travesser.