Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554035

Copa 730554035 Información oficial sobre el partido 730554035 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 6 - 1 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 5 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oropesa VsT

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Marcos Bagazgoitia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cucs.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Prudencio Lorena el va rematar Ermen Sandoval amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Ermen Sandoval va incrementar l'avantatge de Cucs amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): Al 48 minuts, El Cucs va fer el 4-1. En Marcos Bagazgoitia va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 60 una excel·lent centrada de Pigmalion Delios va arribar a Lennart Heynckes, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 5 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Cucs va aconseguir el 6 - 1 quan Lennart Heynckes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Virgilio Innocenzi gairebé marca per a Cucs al minut 17 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Bagazgoitia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Ermen Sandoval es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 290 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Marcos Bagazgoitia va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Naharro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Prudencio Lorena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Gabriel Baella gairebé va marcar per a Cucs des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dániel Horti va rematar alt.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Virgilio Innocenzi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Miklas Piira va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eliansito FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 32. L'anotador per Eliansito va ser Delwar Husnan, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eliansito va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paco Rocasolano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Alquézar de Eliansito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.