Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554015

Copa 730554015 Información oficial sobre el partido 730554015 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 2 - 1 Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 2 - 3 Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,1 % 57,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macedonios

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Albin Korro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Macedonios.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Torben Wilhelmstötter, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Macedonios se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): En Ihsan Abou Ouf va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 15, però el porter visitant Remi Noordeloos el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Torben Wilhelmstötter va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Remi Noordeloos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): César Ortiz Mexia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Remi Noordeloos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Martínez Vara. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Flori Kirchnüchel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Remi Noordeloos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Buenaventura Valdovinos de Macedonios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Insurrección F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de I.F.C.. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jouni Junno xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Felip Triquell va ridiculitzar a en Alejandro Belío amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El I.F.C. creava perill des de la dreta al minut 49, però en Óscar Sierra Urquijo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cenk Uç desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): I.F.C. va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ítalo Larco es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Cenk Uç va rematar amb l'empenya exterior desviat.