Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554012

Copa 730554012 Información oficial sobre el partido 730554012 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 4 - 3 LOS YUMAS Alineación oficial del equipo 'LOS YUMAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido 7 - 0 LOS YUMAS Alineación oficial del equipo 'LOS YUMAS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Petronio Monteseirín, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Giacomo Delfico no va poder aturar Pedro Urrutia de Torrenova, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 62 el 2 - 2.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gonzalo Serrano, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torrenova se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 64.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Als 72 minuts, Josep Àngel Barjau va ampliar l'avantatge de Torrenova amb un 4 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Petronio Monteseirín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torrenova se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Julio de la Torre va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Molina de Torrenova va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LOS YUMAS

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Johan Hägerner que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): YUMAS va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 61. Johan Hägerner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Giacomo Delfico de YUMAS després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.