Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554008

Copa 730554008 Información oficial sobre el partido 730554008 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 5 - 1 Bruts c. f. Alineación oficial del equipo 'Bruts c. f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 3 - 2 Bruts c. f. Alineación oficial del equipo 'Bruts c. f.' en el partido
Tiene suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guia F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 5 (Gol de falta): Al 5 minuts, El Guia va fer el 1-1. En Björn Kotzbauer va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): El Björn Kotzbauer va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Guia. 2-1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Guia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nikolay Ivakhno va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nikolay Ivakhno progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Björn Kotzbauer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Guia.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Björn Kotzbauer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Guia va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Nikolay Ivakhno va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Guia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Šimun Petrić va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mauro Trigo.

Bruts c. f.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de bruts Ontzalu Labairu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Javier Bielva va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip bruts Manuel Izquierdo quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tomas Waghäusel l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 87 en Jochum Hubscher va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pere Jordi Arrufat va impedir que reduïssin les diferències al marcador.