Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553970

Copa 730553970 Información oficial sobre el partido 730553970 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 9 - 0 Wreckers Football Club Alineación oficial del equipo 'Wreckers Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 6 - 0 Wreckers Football Club Alineación oficial del equipo 'Wreckers Football Club' en el partido
Tiene bastante suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aversi

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aversi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Salces va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aversi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yoann Dufay progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aversi pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Nazaré va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cristian David Cantó, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Douglas Goncalves va augmentar l'avantatge de Aversi a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Aversi va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Nazaré, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Aversi va augmentar la diferència quan Douglas Goncalves no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mthulisi Mbangama va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 8 - 0 al minut 84.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, el Aversi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fabrice Lehmann, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Ngati Whitten gairebé va marcar per a Aversi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Douglas Goncalves es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Salces.

Wreckers Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Wreckers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Hugh Morgan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.