Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553867

Copa 730553867 Información oficial sobre el partido 730553867 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido 4 - 0 Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido 9 - 0 Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canserrita

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Josef Zunt va donar a canserrita un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 135 Minuto 22 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Josef Zunt de canserrita va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): canserrita va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Johansson va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Sherab Gelek de canserrita va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, David Johansson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrián Espolla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El canserrita ho intentava per la dreta per mitjà de Tobias Henningsen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Borrell II Street

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Hänsel Sereetz va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ainārs Dikāls.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Reinaldo Echaray va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ainārs Dikāls no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ruedi Angerer es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 53, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enric Dolcet de Borrell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.