Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553794

Copa 730553794 Información oficial sobre el partido 730553794 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Combinado Balompédico de Dadaab Alineación oficial del equipo 'Combinado Balompédico de Dadaab' en el partido 1 - 4 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Combinado Balompédico de Dadaab Alineación oficial del equipo 'Combinado Balompédico de Dadaab' en el partido 2 - 2 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,4 % 50,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Combinado Balompédico de Dadaab

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Leo Heding va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Balompédico.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Balompédico, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Pablo Agarrado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Eleodoro Aguero i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Balompédico, però el xut de Arménio Faria va sortir bastant desviat.

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Juan Sagaseta de Atlethic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Javier Giambi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Marc Garrido de Atlethic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Zenón da Pontenova estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rafael Monje va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Albaro Eriguen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Albaro Eriguen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Juan Apodaca va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Monje de Atlethic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.