Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553789

Copa 730553789 Información oficial sobre el partido 730553789 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Templarios del Gol Alineación oficial del equipo 'Templarios del Gol' en el partido 5 - 0 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Templarios del Gol Alineación oficial del equipo 'Templarios del Gol' en el partido 9 - 0 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
Es un cenizo 9.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Templarios del Gol

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Muhammad Al-Ghanem, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Templarios se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Templarios a 2 - 0. Mato Vučina va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Gudiel va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Gudiel es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Templarios va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mato Vučina va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pere Francesc Samarra va fer una magnífica centrada, però la rematada de Carlos Gudiel va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Templarios van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Gorin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mato Vučina. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hannes Rößle de Templarios es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Aspirantes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Héctor Agray la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Aspirantes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Héctor Agray l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.