Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553778

Copa 730553778 Información oficial sobre el partido 730553778 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

TeamGalapagos Alineación oficial del equipo 'TeamGalapagos' en el partido 2 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TeamGalapagos Alineación oficial del equipo 'TeamGalapagos' en el partido 2 - 3 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeamGalapagos

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Berald Schiegl, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TeamGalapagos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wolf Bojer de TeamGalapagos aconseguir un gol al minut 67 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Berald Schiegl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TeamGalapagos.

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 36. L'anotador per La Quinta va ser Sa Aung Myint Myat, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Orhan Manas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a La Quinta al minut 13.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): La Quinta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jens Thulfaut va desviar el xut final de Andre Autenrieth després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Momčilo Opačić hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sa Aung Myint Myat havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Andre Autenrieth sol davant la porteria al minut 35, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La Quinta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Andre Autenrieth va quedar-se sol davant el porter Jens Thulfaut, però aquest va poder aturar el xut.