Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553753

Copa 730553753 Información oficial sobre el partido 730553753 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido 1 - 4 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido 2 - 1 Gimnàstica Granota Alineación oficial del equipo 'Gimnàstica Granota' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,5 % 10,2 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazaka Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Gazaka una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Marko Očko, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Anton Vascan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Lennard Fiks hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ernesto Dávila. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian-Ionuţ Vera de Gazaka es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Gimnàstica Granota

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 30 una excel·lent centrada de Yazdgerd Sangi va arribar a Ignacio Lobatón, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 65, quan Thomas Dubois va posar els visitants Gimnàstica per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacio Lobatón va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 71.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Muhib Ahmad va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Peter Gottstedt després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marc Josep Tortosa va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yazdgerd Sangi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Lobatón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a János Törös de Gimnàstica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.