Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553694

Copa 730553694 Información oficial sobre el partido 730553694 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Estrella Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Estrella Blanca CF' en el partido 1 - 4 Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrella Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Estrella Blanca CF' en el partido 0 - 2 Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Blanca CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Zakarias Iturrate va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Estrella empatava el partit, 1 a 1, al minut 25.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bradley Leito de Estrella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeff Ducroquet de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bradley Leito se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Esportiu Benimaclet

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Benimaclet agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rishabh Dharakar amb mestria.
  • 136 Minuto 56 (Gol evento especial inexperiencia rival): Victor-Tudor Cuşu va deixar patent la seva inexperiència al minut 56, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Añaterve Castelar va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 2 per a Benimaclet.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Raúl Nano va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Alfredo Carrere de Abense des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Benimaclet va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Jusèp Guimerà va quedar-se sol davant el porter Andreas Sabugueiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Benimaclet quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raúl Nano va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Rui Gabriel Monteiro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.