Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553659

Copa 730553659 Información oficial sobre el partido 730553659 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Andovalaos Alineación oficial del equipo 'Andovalaos' en el partido 4 - 5 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Andovalaos Alineación oficial del equipo 'Andovalaos' en el partido 2 - 4 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,9 % 68,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andovalaos

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Chinés Centagoya va donar a Andovalaos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Chinés Centagoya, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Andovalaos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Manuel Chías va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 69, Robert Reay de Andovalaos empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): En Egon Teichert va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 22, però el porter visitant Louis-Philippe Bocquet el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Andovalaos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Li Jie Ming, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Girona CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, César Rajoy de Girona va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, César Rajoy de Girona va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Carles Enric Rius va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando Avellaneda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Girona.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador de Girona Fernando Avellaneda va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 78 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Daniel Ciubucă, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Silvino Moya quasi aconsegueix empatar per Girona al minut 46, però Walt Barlagen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.