Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553610

Copa 730553610 Información oficial sobre el partido 730553610 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 1 - 3 Mirandilla FC Alineación oficial del equipo 'Mirandilla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 1 - 1 Mirandilla FC Alineación oficial del equipo 'Mirandilla FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSIII

Goles Goles

  • 187 Minuto 78 (Gol tiro lejano): En Gotzon Arteeta conduïa pel cercle central i, veient a en Damiano Radighieri desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CSIII va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcos Sánchez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de CSIII tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Andrei Paraschiv ho va intentar al minut 36 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bertín Elizalde va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gotzon Arteeta va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Mirandilla FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luís Aparício de Jesus quedar desmarcat i marcar per a Mirandilla al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mirandilla augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bruno Toledo es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Abelardo Falagueiro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mirandilla i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mauritz Bladhall després de 22 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joshua Mansell va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Mirandilla va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Otbert Prettenhofer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Josep Xavier Negrín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Agustín Vega Gallego. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Xavier Negrín.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Agustín Vega Gallego de Mirandilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.