Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553587

Copa 730553587 Información oficial sobre el partido 730553587 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

La Orden del Sinonato Alineación oficial del equipo 'La Orden del Sinonato' en el partido 0 - 4 Academia de Fútbol Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Academia de Fútbol Alcobendas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Orden del Sinonato Alineación oficial del equipo 'La Orden del Sinonato' en el partido 0 - 5 Academia de Fútbol Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Academia de Fútbol Alcobendas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Orden del Sinonato

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinonato van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Natanael Sánchez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Valle Las Heras de Sinonato la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Academia de Fútbol Alcobendas

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Alcobendas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Corrado Sicari va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del Alcobendas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diamil Sall, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Héctor Díaz va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Alcobendas.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Miguel Ferrer Albiar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Álvaro Dueñas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ray Arrigan després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antoni Wawrzonkiewicz va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ray Arrigan de Alcobendas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Víctor Ayala va rebre molts aplaudiments. Al minut 84 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.