Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553504

Copa 730553504 Información oficial sobre el partido 730553504 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Diego Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Diego Zaragoza' en el partido 2 - 4 Cnosos Alineación oficial del equipo 'Cnosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Diego Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Diego Zaragoza' en el partido 1 - 4 Cnosos Alineación oficial del equipo 'Cnosos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diego Zaragoza

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Tomas Boshouwers entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zaragoza, un peu providencial d'en Carlo Taormina va situar el 1-1 al panell digital.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bolesław Fabijański, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Paúl Moreira de Zaragoza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cnosos

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Adolfo Matías sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcel Marimbaldo que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 60 minuts Adolfo Matías va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Cnosos agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gaetano Cinello amb mestria.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Luis Arellano va augmentar l'avantatge de Cnosos a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cnosos va ser a punt de marcar al minut 2, quan el seu jugador Juan Luis Arellano va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 Edward Castles va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Harold Real, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 76 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.