Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553503

Copa 730553503 Información oficial sobre el partido 730553503 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Onfaya FC Alineación oficial del equipo 'Onfaya FC' en el partido 0 - 7 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Onfaya FC Alineación oficial del equipo 'Onfaya FC' en el partido 0 - 3 Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onfaya FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Mats Ingelborn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Alessandro Bisegna de Onfaya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deportivo Estroboscópico

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 en Iván Sanseverino va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Abdelwakil Bensouda podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jaime Carral, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Jaime Carral va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Estroboscópico va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jaime Carral, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jorge Genovard va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, Eduardo Saura Pradas va pentinar un córner cap al segon pal que Lucio Compañeiro va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 6.
  • 184 Minuto 91 (Gol de penalti): Estroboscópico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Jorge Genovard va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaime Carral ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Jaime Carral de Estroboscópico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Paleologo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Espiáu de Estroboscópico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43 del partit, Mauro Espiáu de l'equip Estroboscópico, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.