Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553502

Copa 730553502 Información oficial sobre el partido 730553502 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

los sanjuas Alineación oficial del equipo 'los sanjuas' en el partido 5 - 3 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
los sanjuas Alineación oficial del equipo 'los sanjuas' en el partido 6 - 3 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los sanjuas

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del sanjuas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jakub Januszek que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del sanjuas contenien la respiració mentre en Ulisse Haudenschild s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Hồ Khắc Chính de sanjuas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): sanjuas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mihai Perju va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de sanjuas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sieciech Jurczykowski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Mihai Perju va estar a punt d'empatar per a sanjuas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pablo Requesens va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Sieciech Jurczykowski gairebé va marcar per a sanjuas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Sieciech Jurczykowski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Requesens va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jakub Januszek de sanjuas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Deportivo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Henadii Zagorodnuk.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Deportivo sempre confia amb les genialitats d'en Rafael Urrecho; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 4 - 2.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Deportivo va reduir l'avantatge rival a 5 - 3, quan Henadii Zagorodnuk va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Francesco Cuschieri va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.